Bewegen

Bewegen
het is fijn om buiten te zijn

Bowlen Sassenheim

Bowlen

Op donderdagmiddag 7 september 2023 starten we weer met de competitie bowlen in de Tol Partycentre. Dit jaar worden negen middagen georganiseerd. In de periode van september t/m mei wordt elke 1e donderdag van de maand de competitie bowlen gehouden. Er worden negen middagen georganiseerd.

Bowlen is een actieve sport voor iedereen, voor jong en oud. Doordat je bij iedere worp in beweging bent, werk je aan je conditie en houdt de spieren soepel. Omdat het een sport is waarbij inspanning samen gaat met ontspanning is deze sport ook uitstekend voor senioren. Er zijn lichte en zware bowlingballen.

Start:              donderdagmiddag 7 september 2023
Aanvang:        15.00 uur
Locatie:           De Tol Partycentre, Sassenheim
Kosten:           € 67,50 (incl. 1 consumptie)
Coördinator:  Netty Havenaar
Aanmelden:  via het aanmeldingsformulier in de nieuwsbrief van augustus of via de email: secretariaat@seniorenverenigingteylingen.nl

Fietsen met senioren Warmond

In de maanden april t/m september wordt er regelmatig een fietstocht gereden op de dinsdag- en/of de donderdagochtend. Afstanden 30 of 50 km.

Tijd:              verzamelen om 10.00 uur achter de basisschool De Buitenplaats in Warmond (bij het ooievaarsnest)
Vertrek:        10.15 uur
Kosten:         koffie of thee en/of veerpont zijn voor eigen rekening
Aanmelden: niet nodig

Wandelen Sassenheim

Wandelen

Onder de koepel van Seniorenvereniging Teylingen, afd. Sassenheim is een enthousiaste wandelclub “Stap Mee” actief. Om de 14 dagen, in de even weken, op woensdagmiddag vertrekt een groep enthousiaste wandelaars vanaf het Paviljoen Sassennest in park Rusthoff of een ander vertrekpunt in de buurt van Sassenheim voor een wandeling van 5 à 6 kilometer in de omgeving.  Leden die het leuk vinden om met een groep in een rustig tempo te wandelen zijn welkom.n..

Wanneer de wandeling om wat voor reden niet door kan gaan, krijgen alle op de deelnemerslijst vermelde personen tijdig een e-mailbericht daarover.

Start:              6 september 2023
Aanvang:        14.00 uur
Kosten:           gratis
Coördinator: Theo Witteman (email: th.witteman@planet.nl ).