Bewegen

het is fijn om buiten te zijn

Bowlen Sassenheim

Bowlen

Op maandagmiddag 7 september 2020 starten we weer met de competitie bowlen in de Oude Tol Partycentre. Dit jaar worden negen middagen georganiseerd.

Bowlen is een actieve sport voor iedereen, voor jong en oud. Doordat je bij iedere worp in beweging bent, werk je aan je conditie en houdt de spieren soepel. Omdat het een sport is waarbij inspanning samen gaat met ontspanning is deze sport ook uitstekend voor senioren. Er zijn lichte en zware bowlingballen. Behalve dat het bowlen goed is voor lichaam een geest, is het tevens heel gezellig.

Start:              7 september 2020 (nadere informatie zie ons programma 2020-2021)
Aanvang:        14.30 uur
Locatie:           De Oude Tol Partycentre, Hoofdstraat 147, Sassenheim
Kosten:           € 50,– (incl. 1 consumptie)
Coördinator:  Netty Havenaar
Aanmelden:  via het aanmeldingsformulier in de nieuwsbrief van augustus of via de email: secretariaat@seniorenverenigingteylingen.nl

Fietsen met senioren Warmond

In de maanden april t/m september wordt er regelmatig een fietstocht gereden op de dinsdag- en/of de donderdagochtend. Afstanden 30 of 50 km.

Tijd:              verzamelen om 10.00 uur achter de basisschool De Buitenplaats in Warmond (bij het ooievaarsnest)
Vertrek:        10.15 uur
Kosten:        koffie of thee en/of veerpont zijn voor eigen rekening
Aanmelden: niet nodig

Jeu de boules

Jeu de Boules Warmond

Bij sportpark Overbos Petanque (jeu de boules) wordt er iedere week op de woensdag- en vrijdagochtend, aanvang 10.00 uur gespeeld.

Wilt u met leeftijdgenoten een leuke ochtend doorbrengen, schroom dan niet en meldt u aan bij jeu de boules club Overbos of kom vrijblijvend langs en speel een spelletje mee. Boules zijn aanwezig.

Wandelen Sassenheim

Wandelen

Er is een enthousiaste wandelclub “Stap Mee” actief. Om de 14 dagen, in de even weken, op woensdagmiddag vertrekt een groep enthousiaste wandelaars vanaf het Sassennest in park Rusthoff of een ander vertrekpunt in de buurt van Sassenheim voor een wandeling van 5 à 6 kilometer in de omgeving. De ene keer naar de polder en de andere keer bijvoorbeeld in de woonwijken of bollenvelden. Na afloop van de wandeling drinken de deelnemers een kopje koffie of thee op eigen kosten. Wie zin heeft een keer mee te lopen is van harte welkom. Vooraf aanmelden is wenselijk.

Wanneer de wandeling om wat voor reden niet door kan gaan, krijgen alle op de deelnemerslijst vermelde personen tijdig een e-mailbericht daarover.

Start:              18 september 2019
Aanvang:        14.00 uur
Kosten:           gratis
Coördinator: Theo Witteman (email: th.witteman@planet.nl ).

Klik voor de voorwaarden hier.