Leesclub

Leesclub Sassenheim

Alleen met een boek op de bank is leuk. Maar het is nog leuker als u over het boek, de schrijver en literatuur kunt praten met anderen. Daarom zijn veel mensen lid van een leesclub. Een leesclub is een kleine groep mensen die tijdens een aantal weken hetzelfde boek leest. Iedere bijeenkomst begint met een boekbespreking van het boek dat er gelezen is. Ieder heeft zijn eigen mening en zo krijgen we meerdere visies die vaak verhelderend zijn.

Enkele voorbeelden van gelezen boeken zijn ’De onderwater-zwemmer’ van P.F. Thomese, ‘De vergelding’ van Jan Brokken, ‘Het pauperparadijs’ van Suzanna Jansen en ’Altijd roomboter’ van Nelleke Noordenvliet.

In elke bijeenkomst wordt in onderling overleg een boek gekozen dat voor de volgende bijeenkomst gelezen wordt. Het groepje bestaat maximaal uit 10 deelnemers. Spreekt dit u aan en bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de leesclub onder leiding van Janneko Peen, dan is hier uw kans. Na aanmelding zal er contact met u worden opgenomen om in overleg zaken verder met u af te spreken. Dus meldt u zo spoedig mogelijk aan!

Start:               29 september 2020
Aanvang:        14.30 uur (zaal open 14.00 uur)
Locatie:           zaal 6 van ‘t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40, Sassenheim
Kosten :          €20,–