Hobbyclub

Hobbyclub Sassenheim

Op maandagmiddag 7 september 2020 start de hobbyclub weer voor leden die interesse hebben om in een gezellige sfeer bezig te zijn met breien, haken, naaien, kaarten maken of iets anders starten. De hobbyclub vindt plaats op elke 1ste en 3e maandag van de maand. Deelnemers kunnen ook gewoon hun eigen handwerk meenemen en aanhaken bij deze gezellige groep. Ook kan iedereen inspiratie opdoen uit de vele voorbeelden en patronen die er aanwezig zijn. Iedereen bepaalt zelf wat hij/zij doet. Zijn daar eventueel probleempjes mee dan zal Anneke u daarbij te helpen. Ook is het mogelijk gezamenlijk iets te doen. U bent daarin vrij om mee te doen.

Start:                 7 september 2020
Aanvang:          14.00 uur.
Locatie:             zaal 6 van ‘t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40, Sassenheim
Kosten:             €20,– (incl. koffie/thee).
Coördinator:    Anneke van der Zwart.
Aanmelden:      via het inschrijfformulier in de nieuwsbrief van augustus of via de email: secretariaat@seniorenverenigingteylingen.nl