Creatief

Creatief

Hobbyclub Sassenheim

Op elke 1ste en 3de maandag van de maand vindt de hobbyclub plaats. Hobbyen is altijd leuk, welke hobby je ook hebt, maar vaak is het veel gezelliger om dat met elkaar te doen. U kunt in een gezellige sfeer bezig zijn met breien, haken, naaien, kaarten maken of iets anders.

Start:                 4 september 2023
Aanvang:          14.00 uur.
Locatie:             zaal 10 van ‘t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40, Sassenheim
Kosten:             €20,– (incl. koffie/thee).
Coördinator:    Bep van Tol
Aanmelden:     via het inschrijfformulier in de nieuwsbrief van augustus of via de email: secretariaat@seniorenverenigingteylingen.nl

Quilt-Bee Sassenheim

Het komende seizoen starten we op  een vaste middag in de maand  waarop we onder het genot van koffie en thee met koek aan de slag gaan quilten.

Op elke 1ste woensdag van de maand starten we weer met patchwork en quilten: een leuke vorm van handtekenen.
Patchwork maken is een lap aan elkaar zetten. Het werkstuk, het uiteindelijke resultaat is een quilt maar het aan elkaar maken van lapjes stof in verschillende patronen heet patchwork.

Heb je al enige ervaring met deze technieken, maar loop je af en toe tegen wat probleempjes aan, dan is Quilt-Bee een oplossing. Geen cursus, maar een middag waar iedereen zijn of haar werk meeneemt om te laten zien, om eraan te werken en natuurlijk om er advies van Marja de Boer of anderen over te krijgen.

Start:                   woensdag 4 september 2023 van 14.00-16.00 uur
Locatie:                zaal 6 van ‘t Onderdak, Sassenheim
Kosten:                €25, – (koffie/thee met koekje gratis)
Deelnemers         maximaal 8
Coördinator:      Marja de Boer