Dagtochten

Dagtochten

Verschillende malen per jaar wordt door de lokale activiteitencommissies dagtochten georganiseerd. In de afgelopen jaren werd van het reisaanbod door vele leden gebruik gemaakt.

Het is mogelijk dat leden van andere afdelingen van Seniorenvereniging Teylingen aan deze dagtochten kunnen deelnemen. Echter de leden van de plaatselijke afdeling gaan voor. Niet-leden betalen een hoger deelnamebedrag.

Wilt u deelnemen aan dagtochten en/of meerdaagse reizen? De voorwaarden voor deze dagtochten en meerdaagse reizen worden vernieuwd en t.z.t. op deze pagina geplaatst.

Dagtocht Seniorenvereniging Teylingen

Kaarsjesavond Orchideeën Hoeve
Op vrijdag 8 december 2023 organiseren we een gezamenlijke dagtocht voor de drie afdelingen naar de winterwereld bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest.
De magische kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van WinterDroom, Kerstelfjes komen aan het begin van de avond tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lampjes te ontsteken in het park. Een adembenemend lichtspektakel dat nergens anders is te ervaren. Ontdek hoe reusachtige palmen transformeren in mystieke lichtobjecten, bewonder de flamingo’s en nachtvlinders die ronddwalen in sprookjesachtig avondlicht.

Coördinatie: gezamenlijke activiteitencommissie
Nadere informatie in een van onze nieuwsbrieven.

Dagtocht Sassenheim

De commissie dagtochten organiseert jaarlijks een tweetal gezellige dagtochten: in de herfst en in de lente. Deze dagtochten mogen zich in een goede belangstelling verheugen. Na aankondiging zijn deze dan ook snel volgeboekt. Om deze reden wordt een inschrijvings-regeling gehanteerd. De eerste 60 aanmeldingen gaan na betaling zeker mee. De overigen komen, in volgorde van aanmelding, op een wachtlijst te staan! Als er afmeldingen komen dan schuiven de eersten op de wachtlijst automatisch naar de deelnemerslijst. De leden die op de wachtlijst blijven staan hebben het recht om bij de eerstvolgende dagtocht als eerste geplaatst te worden indien men zich binnen 10 dagen na de opgegeven inschrijfdatum in de Nieuwsbrief aanmeldt voor de dagtocht. Mocht het aantal aanmeldingen een bepaald aantal overstijgen dan wordt overwogen een 2de bus te reserveren.

Coördinatie: commissie dagtochten

De eerstvolgende dagtocht naar Gaderen is gepland op maandag 4 september 2023.

Coördinatoren:  Netty Havenaar, tel. 06 18184053 en Jos Jonkman, tel. 06-12101978.

Dagtocht Voorhout

Elk jaar organiseert de activiteitencommissie van de afd. Voorhout een busdagtocht. 

In verband met het coronavirus is de dagtocht van 2020 afgelast.

Coördinatoren:  Trees v.d. Berg, tel. 214570 en Jan Bol,  tel. 214972

Dagtocht Warmond

De  activiteitencommissie van afd. Warmond organiseert elk jaar als afsluiting van het seizoen een gezellige dagtocht.

In verband met het coronavirus is de dagtocht van 2020 afgelast.

Kosten:                maximaal € 60,00 (afhankelijk van de gekozen dagtocht)
Coördinatie:       Activiteitencommissie