Bloemschikken

Bloemschikken

Bloemschikken Sassenheim

Werken met bloemen is een leuke ontspannende activiteit. We gaan dan ook dit seizoen weer bloemschikken. Hieraan kunnen zowel beginners als gevorderden deelnemen. Er wordt een zestal middagen onder leiding van Marleen Straathof georganiseerd. Drie middagen in het najaar/winter waarvan in de 3de middag een mooi kerststuk wordt gemaakt en drie bijeenkomsten in het voorjaar waar in de 3de middag een leuk paasstuk wordt gemaakt. Tijdens het bloemschikken leert men hoe je met een beetje creativiteit in materialen, vormen en kleuren een mooi bloemstuk kunt maken. Naast voldoening is het ook heel gezellig.

Dagdeel:            donderdag vanaf 14.00 uur (zaal open 13.30 uur)
Data:                  2023
: 25 oktober, 22 november en 21 december: 2024: wo 28 februari, wo 27 maart en wo 24 april.
Locatie:             Theaterzaal van ‘t Onderdak, zaal 5 + 6
Kosten:             € 75,– voor 6 middagen (koffie/thee + koekje gratis)
Deelnemers:    maximaal 25
Coördinator:    Netty Havenaar
Aanmelden:      via het inschrijfformulier in de nieuwsbrief van augustus of via de email: secretariaat@seniorenverenigingteylingen.nl

Bloemschikken Voorhout

Ook dit jaar gaan we bloemschikken. Er wordt een tweetal bijeenkomsten georganiseerd op de woensdag Onder deskundige leiding van Natasja worden mooie bloemstukken gemaakt waaronder een kerst- en een paasstuk. Natasja laat zien hoe je met een beetje creativiteit in materialen, vormen en kleuren een mooi bloemstuk kunt maken. Naast voldoening is het ook heel gezellig.

Wanneer:          De datums worden via de nieuwsbrief bekend gemaakt.
Locatie:             Natasja’s Bloemsierkunst, Jacoba van Beierenweg 134b in Voorhout
Kosten:             €20,00 per middag
Coördinator:    Trees van den Berg