Aquarelleren

Aquarelleren Sassenheim

Ook dit seizoen wordt het tekenen/ aquarelleren gegeven onder leiding van de gediplomeerde docente.  U leert de eerste principes van tekenen voor verdere ontwikkeling en gebruik van technieken. Voor kennismaking met die technieken is materiaal (acryl, inkt, verf, papier, potloden, pastel) aanwezig. Deze cursus is zowel voor beginners als voor gevorderden.
Materiaal voor de 1ste les is eventueel verkrijgbaar bij de docente.
er worden 6 ochtenden in het najaar en 6 ochtenden in het voorjaar georganiseerd.

Dagdeel :      aandag van 9.30-11.30 uur
Data:             5- en 19 okt., 9- en 23 nov., 7- en 21 dec. 202  (6 lessen
Locatie:        zaal 10 van ‘t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40, Sassenheim
Kosten:         voor 6 lessen €40. (inl. koffie/thee met koekje)
Deelnemers: 5, maximaal 11
Docente:       Annet van Gerven
Aanmelden:  via het aanmeldingsformulier in de nieuwsbrief van augustus of via de email: secretariaat@seniorenverenigingteylingen.nl

Teken- en schilderclub Voorhout

In verband met het corona virus is de teken en schilderclub dit jaar voortijdig gestopt. We hopen aan het begin van het nieuwe seizoen weer te kunnen beginnen.

We zijn een gezellige club waar we onder begeleiding onze talenten kunnen ontplooien of verbeteren. De lessen zijn steeds op de dinsdagmorgen. Tot de kerst 7 keer, januari tot de zomervakantie 10 keer.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs in De Verdieping. We beginnen om 9.30 uur.

Startdatum:   zie voor nadere informatie ons programma 2020-2021
Aanvang:        9.30 uur.
Locatie:          De Verdieping
Kosten:           €7,50 per keer