Open dag

Open dag


16 juni 2022

 

OPEN DAG SENIORENVERENIGING TEYLINGEN,

afd. Sassenheim

 

Seniorenvereniging Teylingen, afd. Sassenheim, houdt op donderdag16 juni a.s.  een Open Dag voor alle senioren van de gemeente Teylingen.. Op die dag hopen diverse activiteitengroepen van de afdeling senioren enthousiast te maken voor de activiteiten van de vereniging.

In zaal 5/6 van ‘t Onderdak, wordt flink uitgepakt om senioren van de gemeente Teylingen te overtuigen van het gevarieerde aanbod aan creatieve-, culturele- en ontspanningsactiviteiten alsmede van de georganiseerde dagtochten/vakantieweken. Ook wordt informatie gegeven van bijeenkomsten over relevante onderwerpen of lezingen met een bepaald thema.

De verenigingsactiviteiten dragen bij aan een betere geestelijke en lichamelijke gezondheid van de leden. Zoek je nieuwe contacten met je leeftijdgenoten dan is onze vereniging hét ontmoetings-platform voor senioren.
Waarom zou u thuis blijven zitten, soms zelfs alleen, als senioren bij ons op een aangename, uitdagende manier de tijd kunnen vullen.

Onder genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers kunt u kennis maken met al deze activiteiten. Verspreid over de middag houden we 4 rondes bingo.

Locatie: zaal 5/6 van ’t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40
Tijd: 14.00 – 17.00 uur.

Meer informatie via een mail secretariaat@seniorenverenigingteylingen.nl of een bezoek aan de website https://seniorenverenigingteylingen.nl/

't Onderdak

Volledige kalender bekijken