Ledenvoordeel

Als lid van Seniorenvereniging Teylingen heeft u recht op een ‘ledenpas’. Dit pasje levert u een aantal voordelen op, zoals kortingen bij de aankoop van bepaalde artikelen en diensten.

• KBO-PCOB, de landelijke koepel van KBO en PCOB, geeft op veel producten voordeel voor haar leden. Op de landelijke website zijn alle voordelen inzichtelijk gemaakt met duidelijke omschrijvingen. Telefonisch bestellen kan ook, tel. 085-4863364.
  • TotalCareStore, Hoofdstraat 205 in Sassenheim, tel. 0252-754666, kunt u terecht voor de verkoop, verhuur en kortdurende uitleen van o.a. krukken, loophulpmiddelen, scootmobielen, rolstoelen, rollators, douchehulpen of drempelhulpen enz. U krijgt als lid 10% korting.
  • Kroon Parket in Hillegom, Vennipperhof 2/2A en in Sassenheim, Teijlingerlaan 6-8, tel. 0252-220450, 10% korting op onderhoudsartikelen.